Escut de alta seguretat amb dissuasiu de atac. INN Solutions.

Màxima certificació de normatives.

No es pot foradar ni trencar i es anti extracció.

Connectat amb alarma pròpia, sen se quotes

e1 e2 e3

 

Sonaria l’alarma si aconseguissin trencar el escut des de fora.

Si salta l’alarma, on vol que estigui el lladre?

Dins o fora de casa seva?

Panys i Panys som instal·ladors autoritzats de INN Solucions

e4

 

TESA Escut de protecció reforçat “tesa” massís d‘acer.

e5 e6

 

 

DISEC Escut de alta protecció reforçament massís d’acer i tungstè.

Anti- foradar, anti extracció.

e7

 

Escut Disset amb alarma:

e8 e9 e10 e11

 

Escut d’alta seguretat amb detecció l’atac a una porta. Si trenquen o forcen el escut, salta immediatament al sistema d’alarma, molts minuts abans que el lladre hagi aconseguit entrar a l’habitatge. Fabricat i dissenyat amb tecnologia ROK, acer de Tungstè i passadors d’enveja diamantada d’alta seguretat i amb un alt nivell de resistència. Comunica sense fil des de la porta fins el sistema d’alarma. També hi ha un model amb avís per SMS de avisa del’estat baix de les bateries del sistema.

 

proteccions

1) Bloc d’acer massís per dificultar el trepat.

2) Fresat frontal en espiral amb tecnologia ROK.

3) Rotor giratori i acerat.

4) Espina de enveja diamantada.

5) Boles d’acer massís al embellidor de l’escut protector.

6) Boles d’acer a la subjecció de la cargols.

7) 4 cargols per a la subjecció.

8) Cargols especial inox amb flexibilitat i torsió controlada fins 2.100Kg de pressió.

9) LED vermell en l’escut com a element dissuasiu.

10) Sirena de 90dB que sona en detectar l’atac a l’escut de seguretat.

 

INFO INN SOLUTIONS:

Escut de Protecció INN. amb detecció anticipada de l’atac. Resistència física i comunicació immediata.

El sistema té la capacitat de detectar l’atac violent i comunicar-ho de immediat a una sirena interior connectada amb un endoll.

La activació es produirà al moment que algun dels DETECTORS trampa protegits dins de cos d’acer de l’escut es tallin. La alarma sonarà abans de que el delinqüent hagi aconseguit entrar a l’habitatge.

Resistència Física Nivell C. Detenció anticipada de l’atac. Avís immediat.

 

Què és la detenció anticipada?

Fins ara, només es podia detectar l’atac a un habitatge quant el lladre era DINS a l’interior, sense temps de reacció per als propietaris, ni per la policia. La nova normativa espanyola per Portes de Seguretat UNE 85160 del any 2013, incorpora aquest nou concepte de protecció per detectar atacs violents dels abans que el delinqüent hagi aconseguit trencar la resistència de la porta.

La qualitat i grau de resistència de la porta és la clau per ACONSEGUIR el temps de reacció. El temps de reacció és la finestra de temps que es gènera des que el detector ha estat activat fins que s’aconsegueix obrir la porta. Normalment en portes de seguretat grau 4C, la finestra de temps oscil·la des de 15 Minuts Fins a 60 Minuts.

L’ us de un sistema de detecció anticipada permet integrar-se en tot tipus de portes d’habitatges i empreses.

 

L’escut INN dur incorporat el avisador LED vermell a l’exterior que avisa el delinqüent de que aquesta casa esta protegida amb detecció anticipada. El que aquí veu, sol dissuadir a la majoria dels lladres. En cas de que el delinqüent insisteixi, SAP que té poc temps de robatori perquè el detector esta avisant abans de que pugin obrir la porta.

També si estem dins de l’habitatge, podem fer-la servir com alarma i ens permet protegir-nos al funcionar com un SOS.

La petita botzina autònoma connectada al endoll com un llum o ambientador més, ens avisa i fa escoltar-se per als veïns. No te quotes de cap mena.

Subministrem una maneta interior on esta el mecanisme de seguretat i detecció.

CERTIFICACIÓ

UNE85160: 2013 | Electrònica INN.ALARM assajada en laboratori Tecnalia.

Vigilància 24h. | Sirena de 90dB | No hi ha Falses Alarmes.

 

-TESA  Escut de protecció reforçat “tesa” massís d‘acer

e12

L’escut de seguretat TESA és el més potent i segur de la gamma d’escuts de seguretat de TESA ASSA Abloy. El nucli de l’escut és d’acer massís reforçat, amb unes incrustacions de boles d’acer, que si es pretén trepar l’escut, impedirien l’avanç de les broques. L’escut també disposa d’un protector d’acer de 9 mm d’espès per impedir que sigui trepat. El casquet giratori que es col·loca al voltant de l’escut central també és d’acer inoxidable massís pel que no hi hauria manera d’accedir al cilindre per cap costat. La subjecció és mitjançant quatre cargols d’acer bonificat i disposa d’una contraplaca interior en acer de 4 mm de gruix. Amb una estètica cuidada li permet augmentar la seguretat de la seva porta amb estil.

 

– Disec  Escut molt reforçat

e13

Escut Disec d’alta seguretat per a la protecció del conjunt de tancament format per el pany i el cilindre de la porta. Fabricat i dissenyat amb tecnologia ROK, acer de Tungstè i passadors de widia diamantada d’alta seguretat i amb un alt nivell de resistència.